Tragere la sorţi: CFR Cluj - Astra Giurgiu şi U Craiova - Viitorul sunt meciurile din semifinalele Cupei României

Miercuri, 6 martie, a avut loc tragerea la sorţi pentru semifinalele Cupei României. Careul de aşi a fost format în acest sezon din patru echipe care se regăsesc şi în play-off-ul Ligii 1 Betano: CFR Cluj, Universitatea Craiova, Astra Giurgiu şi Viitorul.

313 afișări
Imaginea articolului Tragere la sorţi: CFR Cluj - Astra Giurgiu şi U Craiova - Viitorul sunt meciurile din semifinalele Cupei României

Tragere la sorţi: CFR Cluj - Astra Giurgiu şi U Craiova - Viitorul sunt meciurile din semifinalele Cupei României

În urma tragerilor la sorţi, duelurile din semifinalele Cupei României vor fi:

CFR Cluj - Astra Giurgiu

Universitatea Craiova - Viitorul

CFR şi Craiova vor fi gazdele manşelor tur, care se vor juca între 2 şi 4 aprilie, urmând ca retururile să se joace, între 23-25 aprilie, la Giurgiu, respectiv Ovidiu.

Preşedintele Astrei, Dani Coman, consideră că nu exista un adversar uşor în semifinalele Cupei României şi, în plus, a subliniat obiectivul echipei pe care o reprezintă. "Oricare echipă întâlneam era foarte greu de bătut. Întâlnim CFR, o echipă cu experienţă, dar vrem să mergem pe acelaşi drum ascendent pe care suntem şi să câştigăm Cupa României. Avem jucători care vor să facă performanţă, chiar dacă nu avem mari valori. Indiferent de condiţii, au dat tot ce au avut mai bun. Sperăm din tot sufletul ca rezultatele din acest an să ne dea posibilitatea de a juca într-o cupă europeană. Băieţii şi staff-ul tehnic merită, de aceea vom face totul pentru a le îndeplini condiţiile. E greu de spus că vom lupta noi pentru câştigarea campionatului, încă nu suntem pregătiţi şi suntem conştienţi de acest lucru", a declarat oficialul Astrei pentru Digi Sport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici