Tragerea la sorţi a LIGII EUROPA: Care sunt adversarele echipelor româneşti

Astăzi a avut loc tragerea la sorţi ale primelor două tururi preliminare ale Europa League 2013 - 2014. Adversarele echipelor româneşti sunt:

1750 afișări
Imaginea articolului Tragerea la sorţi a LIGII EUROPA: Care sunt adversarele echipelor româneşti

Liga Europa: Echipa Astra Giurgiu va întâlni formaţia NK Domzale, în turul întâi preliminar (Imagine: Bogdan Iordache/ Mediafax Foto)

UPDATE Astra va întâlni în turul 2 preliminar al Ligii Europa pe Omonia Nicosia dacă trece de NK Domzale

Echipa Astra Giurgiu va juca în turul doi preliminar al Ligii Europa împotriva formaţiei cipriote Omonia Nicosia, în cazul în care va trece de NK Domzale (Slovenia) în prima manşă, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi care a avut loc, luni, la Nyon.

Echipa Astra Giurgiu va întâlni în turul întâi preliminar al Ligii Europa formaţia NK Domzale, locul 3 în ultima ediţie a campionatului sloven, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi care a avut loc, luni, la Nyon. Meciurile vor avea loc în dublă manşă, la 4 iulie, respectiv 11 iulie.

Dacă va trece de sloveni, echipa de pe locul 4 al ultimei ediţii a Ligii I va juca acasă cu Omonia (locul 3 în Cipru), la 18 iulie, apoi în deplasare la 25 iulie, în turul doi al Ligii Europa.

UPDATE Pandurii va întâlni învinătoarea din meciul Bala Town (Ţara Galilor) - FC Levadia Tallin (Estonia)

Formaţia Pandurii Târgu Jiu va juca în turul doi preliminar al Ligii Europa cu învingătoarea din dubla manşă dintre Bala Town (Ţara Galilor) - FC Levadia Tallin (Estonia), s-a stabilit în urma tragerii la sorţi care a avut loc, luni, la Nyon.

Întâlnirea Bala Town (Ţara Galilor) - FC Levadia Tallin (Estonia) din primul tur preliminar al Ligii Europa se va disputa la 4 (turul) şi 11 iulie (returul).

Meciurile din turul doi sunt programate la 18 (turul) şi 25 iulie (returul). Formaţia din Târgu Jiu joacă primul meci pe teren propriu.

Echipa Pandurii Târgu Jiu este vicecampioana României.

UPDATE Petrolul cu învingătoarea din meciul Vikingur (Feroe)-Inter Turku (Finlanda), în turul 2 preliminar

Echipa Petrolul Ploieşti va întâlni în turul doi preliminar al Ligii Europa învingătoarea din întâlnirea Vikingur (Feroe) - Inter Turku (Finlanda), care se va disputa în prima manşă, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi care a avut loc, luni, la Nyon.

Întâlnirea Vikingur (Feroe) - Inter Turku (Finlanda) din primul tur preliminar al Ligii Europa se va disputa la 4 (turul) şi 11 iulie (returul).

Meciurile din turul doi sunt programate la 18 (turul) şi 25 iulie (returul). Formaţia din Ploieşti joacă primul meci pe teren propriu.

Petrolul este deţinătoarea Cupei României şi a terminat pe locul 3 în Liga I.

UPDATE Astra Giurgiu va întâlni formaţia NK Domzale, în turul întâi preliminar

Echipa Astra Giurgiu va întâlni formaţia NK Domzale, locul 3 în ultima ediţie a campionatului sloven, în turul întâi preliminar al Ligii Europa, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi care a avut loc, luni, la Nyon.

Meciurile vor avea loc în dublă manşă, la 4 iulie, respectiv 11 iulie. Astra a fost cap de serie şi va juca primul meci în deplasare.

Formaţia din Giurgiu a încheiat campionatul Ligii I pe locul 4.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici