Tragerile la sorţi pentru sferturile Ligii Campionilor şi Ligii Europa vor avea loc în 21 martie

Tragerile la sorţi pentru sferturile de finală ale Ligii Campionilor şi Ligii Europa vor avea loc, vineri, 21 martie, la sediul UEFA de la Nyon, informează uefa.com.

87 afișări
Imaginea articolului Tragerile la sorţi pentru sferturile Ligii Campionilor şi Ligii Europa vor avea loc în 21 martie

Tragerile la sorţi pentru sferturile Ligii Campionilor şi Ligii Europa vor avea loc în 21 martie

Tragerea la sorţi pentru Liga Campionilor va începe la ora 13.00 şi va fi condusă de secretarul general al UEFA, Gianni Infantino, şi de directorul de competiţii Giorgio Marchetti, asistaţi de ambasadorul finalei de la Lisabona, Luis Figo.

Va urma, de la ora 14.00, tragerea la sorţi pentru sferturile de finală ale Ligii Europa, ce va fi condusă tot de Infantino şi Marchetti, ajutaţi de această dată de ambasadorul finalei de la Torino, Ciro Ferrara.

În acest stadiu al competiţiei, nu mai există capi de serie şi se pot întâlni echipe din aceeaşi ţară. În Liga Campionilor, turul sferturilor va avea loc la 1 şi 2 aprilie, returul fiind programat în 8 şi 9 aprilie. În Liga Europa, sferturile sunt programate la 3 aprilie (turul), respectiv 10 aprilie (returul).

Tragerile la sorţi pentru semifinale vor avea loc la 11 aprilie, la Nyon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici