Transfer de marcă la CSM Bucureşti. Crina Pintea, prima declaraţie publică: Sunt foarte încântată să vă anunţ că am semnat pe 2 ani

Crina Pintea (28 ani) este unul din marile transferuri efectuate de CSM Bucureşti pentru sezonul următor, chiar dacă acesta şi-a pierdut puţin din importanţă prin faptul că a fost anunţat la grămadă cu toate celelalte şapte achiziţii.

1468 afișări
Imaginea articolului Transfer de marcă la CSM Bucureşti. Crina Pintea, prima declaraţie publică: Sunt foarte încântată să vă anunţ că am semnat pe 2 ani

Transfer de marcă la CSM Bucureşti. Crina Pintea, prima declaraţie publică: Sunt foarte încântată să vă anunţ că am semnat pe 2 ani

Este şi cazul altor fete precum Carmen Marin, Linnea Torstensson, de fapt al tuturor celor care vor veni din vară la campioana României sau care şi-au prelungit contractele, dar asta ţine exclusiv de strategia clubului.

Transferul celui mai bun pivot la Campionatul European din 2018 este vehiculat de o bună perioadă de timp. Odată ce a devenit oficial, Crina Pintea a avut şi prima reacţie pe această temă: ”Sunt foarte încântată să vă anunţ că am semnat un contract pe o perioadă de 2 ani cu CSM Bucureşti, sunt fericită că după 4 ani mă întorc în ţară, îmi doresc din suflet să fim sănătoase şi împreună să ne îndeplinim toate obiectivele. Pînă atunci, eu voi da până şi ultima picătură de energie pentru echipa mea, Gyor. Va mulţumesc din suflet pentru susţinere, vă doresc sănătate şi să auzim numai de bine”.

Crina Pintea îşi doreşte să câştige în premieră cel mai important trofeu la nivel de cluburi, Liga Campionilor, şi are o şansă foarte bună în acest sezon, având în vedere că Gyor este văzută în acest moment o formaţie imbatabilă.

Înainte de a ajunge la Gyor, Crina a mai avut două experienţe în străinătate, la Thuringer şi Issy Paris. Înainte de a pleca în strănătate, pivotul naţionalei a jucat la o singură echipă în România, HC Zalău.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici