Transfer important la Manchester City: un mijlocaş portughez a ajuns la campioana Europei

Mijlocaşul portughez Nunes, de la Wolverhampton Wanderers, a ajuns la Manchester City pentru o sumă de peste 53 de milioane de lire sterline, potrivit Reuters.

99 afișări
Imaginea articolului Transfer important la Manchester City: un mijlocaş portughez a ajuns la campioana Europei

Transfer important la Manchester City: un mijlocaş portughez a ajuns la campioana Europei

Manchester City l-a transferat pe mijlocaşul portughez Matheus Nunes, 25 de ani, de la Wolverhampton Wanderers pentru un contract pe cinci ani, au anunţat vineri campionii din Premier League.

Nu au fost dezvăluite detaliile financiare, dar mass-media britanică susţine că City a plătit aproximativ 53 de milioane de lire sterline pentru tânărul de 25 de ani.

„Oportunitatea de a lucra cu Pep Guardiola, unul dintre cei mai mari manageri din toate timpurile şi alături de unii dintre cei mai buni jucători din lume, m-a convins", a spus Nunes.

Nunes, originar din Brazilia, a ajuns la Wolves în august anul trecut, venind de la Sporting Lisabona. Atunci, Wolves a plătit 45 de milioane de euro, suma fiind un record pentru clubul britanic.

Nunes a jucat de 11 ori pentru Portugalia, după ce a respins convocarea venită din Brazilia natală. El a marcat un gol împotriva Turciei şi a fost inclus în lotul Portugaliei pentru Cupa Mondială Qatar de anul trecut.

Mijlocaşul a avut 34 de apariţii în Premier League pentru Wolves în sezonul trecut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
city,
nunes,
transfer

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici