Transfer istoric de la Fenerbahce. Ce jucător va fi transferat la Chelsea?

Speculaţiile cu privire la o mutare la Chelsea a fundaşului maghiar de la Fenerbahce, Attila Szalai, au crescut în ultimele săptămâni, iar selecţionerul Ungariei, Marco Rossi, susţine că s-a ajuns la un acord pentru o înţelegere, începând din luna ianuarie.

545 afișări
Imaginea articolului Transfer istoric de la Fenerbahce. Ce jucător va fi transferat la Chelsea?

FOTO Szalai Attila/ Twitter

Chelsea şi-a arătat interesul pentru fundaşul lui Fenerbahce în ultimele săptămâni, în contextul în care s-a vorbit despre o mutare iminentă, pe o sumă de transfer de aproximativ 20 milioane lire sterline.

Jucătorul în vârstă de 23 de ani s-a transferat în Turcia în iarna anului 2021, dar se pare că o nouă mutare ar putea interveni la doar 12 luni distanţă.

Marco Rossi, care îl antrenează pe valorosul mijlocaş central la echipa naţională, nu este surprins să vadă că londonezii îşi manifestă interesul, deoarece consideră că Szalai îşi găseşte locul în oricare dintre diviziile de top din Europa.

Când i s-a cerut să numească jucători din rândurile maghiarilor care ar putea avea un impact în Serie A, antrenorul italian a declarat pentru Calciomercato: "Este greu să numesc un singur jucător, dar în acest moment îl văd foarte bine pe Attila Szalai, care joacă la Fenerbahce şi care cred că va ajunge la Chelsea.

Este clar că a fost urmărit de cluburi importante din Spania, dar se pare că transferul său la Chelsea este un lucru ca şi făcut. Ar fi un jucător foarte bun şi pentru fotbalul italian".

Rossi are dreptate când sugerează că Szalai a atras priviri admirative de la echipe importante din La Liga.

Sevilla, Atletico Madrid şi chiar Barcelona l-ar fi monitorizat ca pe un jucător de mare perspectivă.

Se pare totuşi, conform lui Rossi, că Chelsea ar fi câştigat cursa pentru semnătura maghiarului, presa britanică vehiculând ca sumă de transfer cifra de aproximativ 20 de milioane de lire sterline (23,5 milioane euro).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici