Transferul lui Gabriel Tamaş la Celtic a căzut

Transferul fundaşului român Gabriel Tamaş de la Auxerre la gruparea scoţiană Celtic Glasgow a căzut, din cauza interferenţelor în negocierile salariale ale mai multor agenţi ai jucătorului, potrivit cotidianului britanic Daily Record.

28 afișări
Imaginea articolului Transferul lui Gabriel Tamaş la Celtic a căzut

Transferul lui Gabriel Tamaş la Celtic a căzut (Imagine: Mediafax Foto)

Ziariştii notează că directorul executiv al clubului scoţian, Peter Lawwell, a decis să pună capăt negocierilor din cauza pretenţiilor exagerate formulate de impresarii lui Gabriel Tamaş. "O varietate de agenţi pretinzând că au un cuvânt de spus în privinţa drepturilor jucătorului au complicat afacerea în aşa fel încât Celtic va căuta un alt fundaş", scriu jurnaliştii de la Daily Record.

Oficialul scoţian a considerat că impresarii internaţionalului român au fost prea lacomi, deşi Tamaş şi-ar fi dublat salariul actual de la Auxerre dacă ar fi acceptat prima ofertă făcută de Celtic.

Conducerea grupării scoţiene va începe acum negocierile cu sârbul Marko Basa, de la Le Mans.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici