Transferul lui Iancu de la Steaua la Voluntari a căzut

Transferul fotbalistului Gabriel Iancu de la Steaua la FC Voluntari a căzut, vineri, cele două cluburi nereuşind să ajungă la un acord, a declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, Lucian Ionescu, directorul de imagine al grupării ilfovene.

131 afișări
Imaginea articolului Transferul lui Iancu de la Steaua la Voluntari a căzut

Transferul lui Iancu de la Steaua la Voluntari a căzut (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Transferul lui Gabriel Iancu a căzut. Motivul este faptul că, pentru acest sezon competiţional, Consiliul de Administraţie al FC Voluntari nu a aprobat sume pentru transferuri de jucători. Iniţial, în discuţiile cu oficialii FC Steaua se vorbea despre un împrumut al jucătorului, fără pretenţii financiare", a spus Lucian Ionescu.

Preşedintele FC Voluntari, Robert Gherghe, anunţa, joi, că negocierile cu oficialii clubului Steaua pentru mijlocaşul formaţiei Steaua Gabriel Iancu sunt avansate. "Iancu vine la Voluntari după ce va semna. Suntem în negocieri destul de avansate, s-ar putea să mă întâlnesc cu cei de la Steaua chiar azi. În proporţie destul de mare, Iancu va fi următorul transfer al clubului nostru. Dar nu va fi şi ultimul transfer", afirma Gherghe.

În vârstă de 21 de ani, Gabriel Iancu nu mai este dorit în lotul condus de Mirel Rădoi, finanţatorul Gigi Becali afirmând că acesta "nu poate face faţă la Steaua". Iancu nu a făcut parte din lotul de 18 jucători al formaţiei roş-albastre la meciul cu Partizan Belgrad (scor 1-1) din prima manşă a turului III preliminar al Ligii Campionilor.

"Pentru Iancu am negociat cu cei de la Voluntari şi o să îl cumpere ei. Ce afacere cu el? Am pierdut 300.000 cu el. Am dat 700 de mii pe el şi acum îl dau cu 400 de mii şi mai trebuie să dau şi la Viitorul 30 la sută. Din 400.000 trebuie să-i dau şi lui Hagi 120.000. În total pierd vreo 500.000, dar asta e. Dacă Mirel Rădoi îl vroia, nu îl ţineam? Dar eu nu cred că era de Steaua. Mai bine se duce la Voluntari şi dacă e bună pleacă în străinătate", a declarat, miercuri seară, Becali, după meciul de pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici