Transferul lui Maguire la West Ham a fost anulat. Englezul vrea să lupte pentru un loc la Man United

Mutarea lui Harry Maguire la West Ham este anulată, fundaşul intenţionând să rămână la Manchester United pentru a lupta pentru locul său în prima echipă, informează BBC Sport.

146 afișări
Imaginea articolului Transferul lui Maguire la West Ham a fost anulat. Englezul vrea să lupte pentru un loc la Man United

Mediafax Foto

Apărătorul englez, în vârstă de 30 de ani, părea pregătit să se alăture echipei „ciocănarilor” după ce cluburile au convenit asupra unei sume de transfer de 30 de milioane de lire sterline.

Maguire s-a luptat pentru oportunitatea de a juca în prima echipă în sezonul trecut şi a fost privat de banderola de căpitan în acest sezon.

Cu toate acestea, United a susţinut că îi va respecta dorinţa şi că nu a vrut să-l elimine din club.

O sursă apropiată jucătorului a declarat că, deşi Maguire "respectă West Ham şi pe David Moyes", nu a existat "niciodată un acord" cu privire la condiţiile sale personale.

Aceaşi sursă, citată de BBC Sport, susţine că "Harry rămâne stabilit la United, iubeşte clubul şi crede că va avea multe oportunităţi de a juca în acest sezon".

Maguire a fost pe banca de rezerve la victoria lui United cu 1-0 împotriva lui Wolves, luni, şi nu a intrat în teren, deşi managerul Erik ten Hag a folosit cinci rezerve şi l-a înlocuit pe fundaşul central Lisandro Martinez cu Victor Lindelof la pauză.

Înainte de acel meci, Ten Hag a declarat că Maguire ar fi mai bine să plece de la United dacă nu are suficientă încredere în sine pentru a lupta pentru un loc în prima echipă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici