Traore a făcut gesturi obscene la adresa publicului după ce a marcat cu AS Roma

Publicul de pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" l-a huiduit deseori pe atacantul Lacina Traore, fiind nemulţumit de ratările jucătorului, iar acesta a răspuns cu gesturi obsecene după ce a înscris golul egalizator din meciul cu AS Roma, în minutul 89.

13 afișări
Imaginea articolului Traore a făcut gesturi obscene la adresa publicului după ce a marcat cu AS Roma

Traore a făcut gesturi obscene la adresa publicului după ce a marcat cu AS Roma (Imagine: Mediafax Foto)

Traore a avut mai multe ocazii de gol pe care le-a ratat cu seninătate, iar de la mijlocul reprizei secunde publicul a început să-l huiduie la fiecare atingere a balonului. În cele din urmă, el a reuşit să înscrie cu o lovitură de cap în minutul 89, după care s-a îndreptat către galeria CFR-ului făcând gesturi obscene. El nu s-a oprit şi a continuat să gesticuleze către toate tribunele stadionului, fiind cu greu calmat de coechipieri. Spectatorii au continuat să-l apostrofeze şi să-l înjure până la sfârşitul meciului.

După încheierea partidei, Traore a mers totuşi alături de coechipieri să salute galeria clujeană, iar o parte din fani l-a aplaudat.

"Pentru mine a fost greu să joc, am fost fluierat, am ratat, însă e bine că am punctat până la urmă. Voiam foarte mult să înscriu azi, să dedic golul publicului. Oamenii nu au răbdare cu mine, însă asta mă motivează. Ştiu că ce am făcut nu a fost un gest frumos, dar îmi lipseşte şi experienţa. Sunt bucuros că am marcat, nu mai contează acum că m-au înjurat, am trecut peste moment", a declarat după meci Lacina Traore pentru Dolcesport şi TVR, potrivit www.prosport.ro.

Echipa CFR Cluj a terminat la egalitate, miercuri, pe teren propriu, scor 1-1 (0-1), cu formaţia AS Roma, în ultimul meci din grupa E a Ligii Campionilor, rezultat în urma căruia italienii s-au calificat în optimile de finală ale competiţiei. Pentru gazde a marcat Traore '89, iar pentru oaspeţi a punctat Borriello '21.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici