Trei brigăzi româneşti, delegate la meciurile din UEFA Women’s Nations League

Trei dintre partidele din etapele 5 şi 6 din UEFA Women’s Nations League, programate la începutul lunii decembrie, vor fi conduse de delegaţii româneşti.

85 afișări
Imaginea articolului Trei brigăzi româneşti, delegate la meciurile din UEFA Women’s Nations League

Trei brigăzi româneşti, delegate la meciurile din UEFA Women’s Nations League

Potrivit FRF, Ana Maria Terteleac va conduce la centru partida dintre Ucraina şi Polonia, din grupa 3 a League B. Ea va fi ajutată la cele două linii de către Alexandra Apostu şi Roxana Ivanov, cel de-al patrulea oficial fiind Iuliana Demetrescu. Partida va avea loc vineri, 1 decembrie, de la ora 19.00, la Stalowa Wola.

Pe 5 decembrie, la meciul din Scoţia şi Anglia, la centru va oficia Alina Peşu, care va fi ajutată la linii de Mihaela Ţepuşă şi Daniela Constantinescu, iar Cristina Trandafir va fi arbitru de rezervă. Partida contează pentru Grupa 1 din League A şi se va disputa de la ora 21.45, la Glasgow.

În aceeaşi zi, Iuliana Demetrescu va arbitra jocul Ţara Galilor – Germania din grupa 3 a League A. Ea va fi ajutată la linii de Petruţa Iugulescu şi Roxana Ivanov, iar Ana Maria Terteleac va fi cel de-al patrulea oficial. Meciul este programat de la ora 20.30, la Swansea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici