Trei campionate naţionale de atletism îşi desemnează campionii în acest weekend

  • Final de săptămână încărcat pentru iubitorii atletismului românesc.
  • În perioada 19-21 martie 2021, au loc trei Campionate Naţionale: două în aer liber şi unul în sală.
90 afișări
Imaginea articolului Trei campionate naţionale de atletism îşi desemnează campionii în acest weekend

Campionate Naţionale de atletism

Campionatul Naţional de probe combinate pentru seniori, tineret şi juniori


Vineri şi sâmbătă, 19 şi 20 martie, la Sala de atletism “Ioan Soter” din Bucureşti se desfăşoară întrecerile Campionatului Naţional de probe combinate pentru seniori, tineret (U23), juniori 1 (U20), juniori 2 (U18) şi juniori 3 (U16).
Competiţia începe vineri, la ora 9:30 şi se încheie sâmbătă, la ora 15:30.

Campionatul Naţional de aruncări lungi de iarnă


Pentru aruncătorii de disc, suliţă şi ciocan, aşteptarea a luat sfârşit. După multe luni de iarnă în care s-au pregătit cum au putut, aruncătorii se vor întrecere vineri şi sâmbătă, 19 şi 20 martie 2021, la Bucureşti, pe Stadionul “Iolanda Balas Soter” în cadrul Campionatului Naţional de aruncări lungi de iarnă pentru seniori, tineret (U23) şi juniori 1 (U20). Prima probă a început vineri, de la ora 10:30.

Campionatul Naţional de marş are loc duminică


Întrecerile Campionatului Naţional de marş pentru seniori şi tineret (U23) vor avea loc duminică, 21 martie 2021, în Slovacia. Localitatea Dudince este locul unde se vor decerna medaliile, odată cu întrecerile naţionale ale Slovaciei, Cehiei, Ungariei, Poloniei şi Croaţiei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici