Trei echipe româneşti s-au calificat în optimile Challenge Cup la volei feminin

Toate cele trei echipe româneşti participante în Challenge Cup la volei feminin s-au calificat, sâmbătă, în optimile competiţiei, în urma rezultatelor obţinute în manşa secundă a turului al treilea.

1 afișare
Imaginea articolului Trei echipe româneşti s-au calificat în optimile Challenge Cup la volei feminin

Trei echipe româneşti s-au calificat în optimile Challenge Cup la volei feminin

Unic Piatra Neamţ a învins, pe teren propriu, echipa olandeză PlatinaLonga Lichtenvoorde, cu scorul de 3-1, acelaşi cu care s-a impus şi în tur. Unic Piatra Neamţ a câştigat primele două seturi, 25-23 şi 25-20, l-a pierdut pe cel de-al treilea, 20-25, şi s-a impus în ultimul set cu 25-22.

Formaţia Dinamo Bucureşti a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 3-1 (29-31, 25-19, 27-25, 25-20), de Kanti Schaffhausen (Elveţia), însă s-a calificat în optimi datorită victoriei cu scorul de 3-0 din meciul tur.

Echipa Ştiinţa Bacău s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (25-22, 25-18, 25-18), în faţa formaţiei elveţiene VFM Franches-Montagnes, pe care a învins-o şi în tur, scor 3-1.

În optimi, Unic Piatra Neamţ va juca împotriva echipei Kazanocika Kazan (Rusia), Dinamo Bucureşti va întâlni formaţia Kommunalnik Mogilev (Belarus), iar Ştiinţa Bacău va da piept cu Nova KBM Branik Maribor (Slovenia).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici