Trei medalii pentru gimnastica ritmică românească la europeanul de la Tel Aviv

  • Sportiva română Amalia Lică a devenit joi campioană europeană de junioare la gimnastică ritmică.
  • Sportiva pregătită de Maria Gârbă a câştigat la Tel Aviv aur la măciuci, cu o performanţă de 30.100 puncte.
626 afișări
Imaginea articolului Trei medalii pentru gimnastica ritmică românească la europeanul de la Tel Aviv

Sursa foto: MediafaxFoto

Românca a fost urmată în clasament de Liliana Lewinska (Polonia) cu 29.100 p şi Kamila Gafarova (Azerbaijan), cu 28.550.

Amalia Lica a avut o evoluţie spectaculoasă şi în calificările la panglică şi cu 29.050 s-a clasat prima pentru finală.

Colega sa, Christine Drăgan, a urcat pe podium în finala de la minge. Sportiva născută în Statele Unite a primit 30.300 puncte şi le-a urmat în clasament pe Michelle Muntis (Israel) - 32.150 p şi Elvira Krasnobaeva (Bulgaria), cu 31.500 p. Ea se calificase în finală de pe poziţia a 8-a.

Christina Drăgan e prezentă şi în finala de la cerc, în care s-a calificat cu al treilea punctaj 30.950.

România are trei medalii câştigate la junioare la actuala ediţie a Campionatelor Europene de Gimnastică Ritmică, după ce şi echipa de junioare a României a câştigat miercuri medaliile de argint.

Amalia Lica şi Christina Drăgan au avut exerciţii spectaculoase, au totalizat 117.050 puncte şi au reuşit să urce pe podium după echipa din Israel (120.600 p), pe locul trei terminând Bulgaria (116.100 p).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici