Trei medalii pentru România la CE de kaiac-canoe

Sportivul român Iosif Chirilă a obţinut medalia de argint în proba de canoe simplu 1.000 metri, sâmbătă, la Campionatele Europene de la Belgrad, la care echipajele României de canoe dublu şi kaiac-4 s-au clasat pe locul trei pe distanţa de 1.000 metri, informează site-ul oficial al competiţiei.

168 afișări
Imaginea articolului Trei medalii pentru România la CE de kaiac-canoe

Trei medalii pentru România la CE de kaiac-canoe (Imagine: Mediafax Foto)

Chirilă, cu timpul de trei minute, 49 de secunde şi 645 de miimi, a fost devansat de germanul Sebastian Brendel (3:47.155).

La canoe dublu 1.000 metri, românii Victor Mihalachi şi Liviu Alexandru Dumitrescu au parcurs distanţa în 3:28.818, ocupând locul trei. Pe primul loc s-a clasat un echipaj rus (3:28.584) şi pe poziţia a doua un echipaj din Belarus (3:28.614).

Echipajul de kaiac-4 Ionel Gavrilă/Ştefan Vasile/Toni Ionel Ioneticu/Traian Neagu a parcurs cei 1.000 de metri în două minute, 50 de secunde şi 56 de miimi, obţinând medalia de bronz. Prima poziţie a fost ocupată de un echipaj portughez (2:49.618), urmat de sportivi din Germania (2:49.960).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici