Trei membri ai familiei lui Cristiano Ronaldo şi agentul acestuia, implicaţi într-un accident

Trei membri ai familiei atacantului portughez Cristiano Ronaldo şi agentul fotbalistului, Jorge Mendes, au fost implicaţi într-un accident rutier ce a avut loc, vineri, în Spania, aceştia având nevoie de îngrijiri medicale după ce maşina în care se aflau a luat foc.

132 afișări
Imaginea articolului Trei membri ai familiei lui Cristiano Ronaldo şi agentul acestuia, implicaţi într-un accident

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit site-ului abc.es, care citează agenţia portugheză Lusa, doi dintre cumnaţii lui Ronaldo, Edgar Caires şi Jose Pereira, logodnicul mamei jucătorului, Jose Andrade, şi impresarul Jorge Mendes au suferit un accident, după ce maşina cu care se îndreptau spre localitatea Torrejón de Ardoz, de unde intenţionau să plece cu un avion privat, a ieşit de pe carosabil la o curbă şi a luat foc. Jorge Mendes, care a fost nevoit să iasă din maşină pe geam, nu a suferit răni grave, şi nici şoferul autovehiculului, José Pereira, singurii accidentaţi fiind Edgar Caires şi Jose Andrade, care au suferit fracturi minore.

Cei patru bărbaţi au primit îngrijiri medicale la un spital din apropiere, însă nu au fost internaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici