Trei suporteri ai echipei Borussia Mönchengladbach au fost înjunghiaţi la Roma

Trei suporteri ai echipei Borussia Mönchengladbach au fost răniţi, joi, cu lovituri de cuţit, la Roma, înaintea partidei pe care formaţia germană a disputat-o cu Lazio în Liga Europa, informează presa italiană.

150 afișări
Imaginea articolului Trei suporteri ai echipei Borussia Mönchengladbach au fost înjunghiaţi la Roma

Trei suporteri ai echipei Borussia Mönchengladbach au fost înjunghiaţi la Roma (Imagine AFP / MediafaxFoto)

Gazzetta dello Sport a notat că viaţa celor trei nu este în pericol. Un medic în vârstă de 50 de ani a fost atacat pe Ponte Milvio, un alt bărbat a fost rănit în apropiere, în timp ce al treilea fan a fost lovit în faţa unui hotel.

Peste 8.000 de suporteri germani au mers la Roma pentru a-şi susţine echipa favorită.

Borussia Mönchengladbach a fost învinsă, cu scorul de 2-0, de Lazio, şi a părăsit competiţia după ce meciul tur din 16-imile Ligii Europa s-a termninat la egalitate, scor 3-3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici