Treizeci şi nouă de suporteri croaţi, expulzaţi din Norvegia

Treizeci şi nouă de suporteri croaţi ai echipei Dinamo Zagreb, deţinuţi de sâmbătă la Bergen, au fost expulzaţi din Norvegia, marţi, la bordul unui charter, a anunţat poliţia norvegiană, citată de AFP.

2 afișări
Imaginea articolului Treizeci şi nouă de suporteri croaţi, expulzaţi din Norvegia

Treizeci şi nouă de suporteri croaţi, expulzaţi din Norvegia

Sosiţi cu autocarul din Croaţia pentru meciul cu Brann Bergen din Cupa UEFA, cei 39 de suporteri au fost reţinuţi în Norvegia, deoarece compania Fjordline, care asigură legătura între Bergen şi Danemarca, a refuzat să permite îmbarcarea lor, din cauza comportamentului lor.

"Nu aveau unde să doarmă şi nici bani. I-am plasat în detenţie, în conformitate cu legea în privinţa imigraţiei. Ei s-au comportat foarte bine la noi", a declarat Kjell Mo, de la poliţia din Bergen.

După trei zile de detenţei, cei 39 de croaţi au fost în cele din urmă expulzaţi la bordul unui avion închiriat de autorităţi, însoţiţi de un traducător şi de 39 de poliţişti, la solicitarea companiei aeriene.

Joi, Brann a câştigat meciul cu Dinamo Zagreb, cu scorul de 2-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici