Trent Alexander-Arnold şi un puşti de 18 ani, au devenit campioni la FIFA

  • Joi seară a avut loc competiţia FIFA 21 Challenge
  • Au luat parte 4 jucători profesionişti de fotbal şi 4 gameri
  • Trent Alexander-Arnold de la Liverpool şi gamerul Tekkz au câştigat
109 afișări
Imaginea articolului Trent Alexander-Arnold şi un puşti de 18 ani, au devenit campioni la FIFA

Trent Alexander-Arnold şi un puşti de 18 ani, au devenit campioni la FIFA

Îţi imaginai că fotbalul virtual poate să fie la fel de popular ca cel real? Ei bine, află că 300 de mii de oameni s-au uitat la o competiţie de FIFA 21 care a durat patru ore.

Campion în Anglia cu Liverpool, Alexander-Arnold a devenit şi campion la FIFA. A făcut echipă cu un puşti de 18 ani care driblează foarte bine cu controllerul, Donovan Hunt, poreclit Tekkz.

Cei doi au câştigat ambele dueluri pentru a pune mâna pe trofeu, însă Alexander-Arnold a fost starul echipei! În finală l-a învins cu 5-1 pe jucătorul lui West Ham, Declăn Rice. La final a recunoscut că încă nu s-a obişnuit cu noul joc.

„E dificil! Mai ales să te aperi. Cred că a menţionat cineva că nu prea există meciuri în care să nu iei gol. E atât de greu. Aşa că cel mai bine e să încerci să marchezi mai mult decât o va face adversarul. Asta încerc să fac”, a spus Alexander Arnold.

Fanii care au privit competiţia au donat în scopuri caritabile. Toată lumea a fost impresionată de jocul lui Alexander-Arnold. Inclusiv legenda lui Arsenal, Ian Wright, al doilea cel mai bun marcator din istoria clubului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici