Trevor Francis, spitalizat şi operat după ce a suferit un atac de cord

Fostul tehnician al echipei Birmingham City, Trevor Francis, a fost internat, vineri, în spitalul Heartlands din Birmingham, după ce a suferit un atac de cord, el fiind supus unei intervenţii chirurgicale, informează site-ul oficial al grupării engleze.

57 afișări
Imaginea articolului Trevor Francis, spitalizat şi operat după ce a suferit un atac de cord

Trevor Francis, spitalizat şi operat după ce a suferit un atac de cord (Imagine: Shutterstock)

"Recuperarea lui Francis decurge bine şi în mod normal el va putea pleca acasă săptămâna viitoare", se arată pe site-ul bcfc.com.

Familia fostului jucător în vârstă de 57 de ani a contactat clubul, prin intermediul căruia a transmis mulţumiri numeroşilor fani care au transmis mesaje de susţinere în ultimele ore.

Francis a debutat ca fotbalist la Birmingham, în 1971, iar în 1979, când s-a legitimat la Nottingham Forest, a devenit primul jucător englez al cărui transfer a atins valoarea de un milion de lire sterline. El a fost selecţionat de 52 de ori în naţionala Angliei, iar în 1994 s-a retras din activitatea de fotbalist.

Trevor Francis a antrenat formaţia Birmingham City în perioada 1996-2001, iar ultima dată a pregătit formaţia Crystal Palace, până în 2003.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici