Tricolorii mici, din nou la EURO

  • Partida România U21 – Danemarca U21 a avut scorul 1-1
  • Campionatul European U21 se va desfăşura în Ungaria şi Slovenia
  • La ultimul Campionat European U21, România a ajuns în semifinale
819 afișări
Imaginea articolului Tricolorii mici, din nou la EURO

Tricolorii mici, din nou la EURO

Naţionala de tineret a României a reuşit o performanţă istorică şi s-a calificat a doua oară consecutiv la un turneu final. De 20 de ani nu a mai reuşit niciuna dintre naţionalele României de fotbal aşa ceva.

Danezii au condus după un penalty acordat greşit, dar golul lui Costache a fost suficient ca să îi ducă pe Adi Mutu şi elevii săi la Campionatul European U21. Tricolorii mici nu au mai forţat pe final. S-au văzut calificaţi şi au ales să ţină mingea la mijlocul terenului ca să nu rişte să piardă calificarea.

Adi Mutu nu a reuşit să îşi ia revanşa pentru eliminarea în faţa Danemarcei din 2003, dar a devenit al treilea român care se califică la un turneu final şi ca jucător şi ca antrenor, alături de Mircea Lucescu şi Mirel Rădoi.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici