VIDEO  Triplul campion mondial la snooker, Mark Williams, a adormit în scaun în timpul unui meci. Plus o lovitură magică de la Selby

  • Mark Williams, triplu campion mondial, a adormit pe scaun în timpul unui meci din cadrul Campionatul Regatului Unit, în care a fost învins surprinzător.
  • Galezul Williams, în vârstă de 46 de ani, a pierdut cu 6-5 în faţa englezului Anthony Hamilton, în turul al doilea la York.
1659 afișări
Imaginea articolului Triplul campion mondial la snooker, Mark Williams, a adormit în scaun în timpul unui meci. Plus o lovitură magică de la Selby

Triplul campion mondial la snooker, Mark Williams, a adormit în scaun în timpul unui meci

Dublul campion britanic a ratat două turnee după ce a contractat Covid-19 în octombrie.

"În treizeci de ani ca profesionist, este prima dată când am adormit pe scaun", a declarat după meci Williams, numărul nouă mondial, citat de BBC Sports.

"Era 3-2 şi eu eram deja epuizat. Mi-a căzut capul şi m-am trezit şi nu am avut nicio idee unde mă aflu timp de cinci secunde. A fost un pic jenant, dar am fost pur şi simplu terminat.”

„Trebuie să joc dimineaţa, într-adevăr, sau după-amiaza. Cu cât trece ziua mai mult, cu atât sunt mai obosit. Este dezamăgitor, dar există oameni mult mai afectaţi de Covid decât sunt eu, aşa că sunt unul dintre cei norocoşi într-adevăr.”, a spus galezul, explicând păţania sa.

"Cu siguranţă e mai bine decât acum câteva săptămâni, aşa că trebuie să continui, dar dacă voi juca seara, voi avea probleme."

Openul Scoţiei începe la Llandudno pe 6 decembrie, unde Williams şi-a anunţat prezenţa.

"Se joacă cel mai bun din şapte frame-uri, aşa că ar trebui să pot să rămân trează pentru acestea", a glumit Williams, care a condus cu 4-2 împotriva lui Hamilton, locul 56 în clasament.

Hamilton a câştigat trei frame-uri la rând înainte ca Williams să egaleze la 5-5, pentru ca Hamilton să beneficieze apoi de o greşeală uriaşă la o bilă roşu, la capătul unui break de 70 de puncte, în frame-ul decisiv.

Selby, eliminat incredibil de la UK Championship, a reuşit lovitura anului în snooker!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici