Trombetta: Fiorentina trebuie să fie atentă la jocul aerian şi la viteza Stelei

Antrenorul italian al echipei CFR Cluj, Maurizio Trombetta, a declarat, miercuri, la postul Radioblu, că formaţia AC Fiorentina trebuie să fie atentă la jocul de cap şi la viteza Stelei, în partida de miercuri, din ultima etapă a grupei F a Ligii Campionilor, informează site-ul violanews.com.

10 afișări
Imaginea articolului Trombetta: Fiorentina trebuie să fie atentă la jocul aerian şi la viteza Stelei

Trombetta: Fiorentina trebuie să fie atentă la jocul aerian şi la viteza Stelei (Imagine: Mediafax Foto)

"Publicul din România crează o atmosferă fantastică şi acest lucru va conta cu siguranţă. Fiorentina trebuie să fie atentă la viteza de joc a Stelei. Acest aspect poate crea dificultăţi. Steaua mai este periculoasă la fazele fixe, deoarece are fotbalişti foarte buni în jocul aerian. Între club şi suporterii stelişti este un moment mai tensionat, dar în fotbal o victorie poate schimba totul. După schimbarea antrenorului a fost puţină confuzie, dar munca lui Dorinel Munteanu începe să se vadă. Momentul delicat pare trecut, deci atenţie Fiorentina", a spus Trombetta.

 

Meciul Steaua - Fiorentina, din ultima etapă a grupei F a Ligii Campionilor, va avea loc miercuri, de la ora 21.45, pe stadionul din Bulevardul Ghencea şi va fi transmis de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici