Trombetta: La finalul meciului cu Girondins vom vedea în mare măsură pe ce loc ne vom clasa în grupă

Antrenorul echipei CFR Cluj, Maurizio Trombetta, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că la finalul partidei cu Girondins Bordeaux va afla, în mare măsură, pe ce loc va termina gruparea ardeleană în faza grupelor Ligii Campionilor.

11 afișări
Imaginea articolului Trombetta: La finalul meciului cu Girondins vom vedea în mare măsură pe ce loc ne vom clasa în grupă

Trombetta: La finalul meciului cu Girondins vom vedea în mare măsură pe ce loc ne vom clasa în grupă (Imagine: Mediafax Foto)

"E un meci deosebit de important pentru echipa noastră la finalul căreia vom vedea în mare măsură pe ce loc ne vom clasa în această grupă. Avem un moral bun, am câştigat ultima partidă din campionat. E un meci decisiv ca şi celelalte, pentru că între noi şi Bordeaux e doar un punct. Echipa e obosită din cauza ultimelor meciuri, dar putem spune că avem o zi în plus de recuperare faţă de francezi, care au jucat sâmbătă", a spus Trombetta.

Maurizio Trombetta a menţionat că singurele probleme de lot sunt reprezentate de accidentările atacanţilor Didi şi Diego Ruiz.

"Singura problemă pe care o avem e Didi, care s-a accidentat. E un ritm alert şi e normal să existe şi jucători care se accidentează şi lipsesc. Absenţa lui Rame e importantă, dar nici noi nu îi vom putea avea pe Trică şi Didi", a completat tehnicianul formaţiei clujene.

Cel mai probabil, locul în linia de mijloc a suspendatului Eugen Trică va fi luat de argentinianul Sixto Peralta.

Trombetta crede că, în echipa Bordeaux, locul fundaşului central Planus va fi luat de Henrique.

"Bordeaux joacă la fel şi acasă, şi în deplasare. Joacă un 4-2-3-1 în viteză şi are jucători de atac şi de contraatac foarte buni, periculoşi. Jucăm acasă şi trebuie să dominăm această partidă. Din ce am văzut la ei, cred că va apărea o schimbare. E vorba de Planus care ar putea fi înlocuit de Henrique şi cred că îşi vor adapta jocul în funcţie de noi", a subliniat Trombetta.

Portarul Eduard Stăncioiu a declarat că obiectivul grupării ardelene este ocuparea locului trei.

"La începutul grupei am considerat că principalul nostru obiectiv este locul trei. Acesta rămâne în continuare obiectivul nostru, dar o victorie mâine, ne-ar creşte şansele pentru locul 2. Totuşi, s-a acumulat oboseală în ultima perioadă", a adăugat Stăncioiu.

Atacantul Yssouf Kone este de părere că, în meciul tur, jucătorii CFR-ului au fost timoraţi, ceea ce nu se va mai întâmpla marţi. "Cheia meciului este să atacăm încă de la început. La Bordeaux am fost timoraţi în prima repriză. Mâine e important să câştigăm, nu să marchez eu", a spus Kone.

CFR Cluj va juca, marţi, de la ora 21.45, pe teren propriu, împotriva formaţiei Girondins Bordeaux, în etapa a IV-a a Grupei A a Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici