Trupul cvintuplului campion mondial de Formula 1 Juan Manuel Fangio a fost exhumat - FOTO

Trupul cvintuplului campion mondial de Formula 1 Juan Manuel Fangio a fost exhumat, vineri, la Balcarce (Argentina), pentru efectuarea unui test de paternitate, informează L'Equipe.

593 afișări
Imaginea articolului Trupul cvintuplului campion mondial de Formula 1 Juan Manuel Fangio a fost exhumat - FOTO

Juan Manuel Fangio (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Prelevarea probelor pentru analiza ADN-ului a fost realizată în prezenţa unor oficiali ai Fundaţiei Juan Manuel Fangio.

Un judecător a hotărât ca rămăşiţele pământeşti ale lui Fangio să fie exhumate ca urmare a unui proces intentat de Oscar Espinosa, în vârstă de 77 de ani, şi Ruben Vasquez, 73 de ani, care susţin că sunt fiii campionului de F1.

Juan Manuel Fangio, câştigător al Campionatului Mondial de Formula 1 în 1951, 1954, 1955, 1956 şi 1957, a încetat din viaţă în 1995, la vârsta de 84 de ani. Fangio nu a fost căsătorit şi nu a avut descendenţi recunoscuţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici