ŢSKA Sofia a exclus nouă jucători din prima echipă

Tehnicianul formaţiei ŢSKA Sofia, Lyuboslav Penev, a decis excluderea pe o perioadă nedeterminată din lot a nouă jucători, care ar fi avut un comportament neadecvat în noaptea dinaintea partidei cu Litex Loveci, din campionatul Bulgariei, a anunţat clubul bulgar, citat de sofiaecho.com.

23 afișări
Imaginea articolului ŢSKA Sofia  a exclus nouă jucători din prima echipă

Nouă jucători au fost excluşi din prima echipă a grupării ŢSKA Sofia

ŢSKA a pierdut, duminică, scor 0-2, meciul cu Litex, iar principala cauză a acestui eşec, în opinia tehnicianului Penev, este faptul că nouă dintre jucătorii echipei sale au fost văzuţi petrecând până târziu, în noaptea dinaintea meciului.

Fotbaliştii în cauză sunt David Da Silva, Ivan Karadzhov, Yordan Todorov, Pavel Vidanov, Kiril Kotev, Ivan Ivanov, Markinyos, Todor Timonov şi Svetoslav Petrov.

Patru dintre aceşti jucători, Karadzhov, Ivanov, Todorov şi Kotev, sunt internaţionali bulgari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici