Turcia vrea să organizeze Campionatul European din 2016

După ce UEFA a anunţat că luni, până la miezul nopţii, este termenul limită la care o federaţiei naţională îşi poate manifesta intenţia de a candida la găzduirea turneului final al Euro-2016, Turcia a cofirmat la forul european dorinţa de a se înscrie pe această listă.

15 afișări
Imaginea articolului Turcia vrea să organizeze Campionatul European din 2016

Turcia vrea să organizeze Campionatul European din 2016

Turcia se va duela pentru obţinerea organizării acestei competiţii cu Italia, Franţa, Norvegia şi Suedia (împreună), care au anunţat deja că intenţionează să-şi depună candidatură pentru Campionatul European din 2016, informează L'Equipe.

Scoţia şi Ţara Galilor, care au luat în considerare o candidatură comună, au anunţat că se retrag din această cursă.

Decizia finală şi numele ţării gazdă a Euro-2016 va fi anunţată la 27 mai 2010, într-un Comitet Executiv al UEFA. Pentru prima dată în istorie, ediţia din 2016 a Campionatului European va avea la 24 de echipe. Comitetul a subliniat necesitatea ţărilor gazdă de a pune la dispoziţie nouă stadioane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici