Turcii de la Anadolu Efes au câştigat Euroliga de baschet

  • Efes a trecut cu 86-81 de Barcelona, care aşteaptă trofeul din 2010.
  • La catalani au dezamăgit Mirotic şi Gasol.
  • MVP-ul sezonului a fost declarat Micic.
64 afișări
Imaginea articolului Turcii de la Anadolu Efes au câştigat Euroliga de baschet

Turcii de la Anadolu Efes au câştigat Euroliga de baschet

Euroliga de baschet a revenit turcilor de la Anadolu Efes, duminică seară, la Koln, Germania. Este triumful antrenorului Ergin Ataman, cu Larkin şi Micic decisivi. Catalanii de la Barcelona, învinşi 86-81, au fost trădaţi de foşti doi jucători din NBA, Mirotic şi Gasol.

Köln sărbătoreşte pentru prima dată o istorie. Efes sunt campioni europeni, a doua echipă turcă care a câştigat-o după Fenerbahce. Victoria lui Ergin Ataman. Barcelona a a mizat pe tripleta Mirotic-Calathes-Gasol, dar nu de marele talent al lui Higgins. Cupa lipseşte din palmarestul catalanilor din 2010.

Micic este MVP-ul sezonului. 

Efes: Micic 25, Larkin 21, Sanli 12
Barcelona: Higgins 23, Kuric 18, Davies 17

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici