Turcu aşteaptă un răspuns până la 15 mai privind preluarea clubului UTA

Fostul acţionar al FC Dinamo, Vasile Turcu, a declarat, joi, că aşteaptă un răspuns de la autorităţile locale din Arad până la 15 mai la propunerea sa privind preluarea clubului din Liga a II-a, UTA.

14 afișări
Imaginea articolului Turcu aşteaptă un răspuns până la 15 mai privind preluarea clubului UTA

Turcu aşteaptă un răspuns până la 15 mai privind preluarea clubului UTA (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

"Eu zic că dacă răspunsul nu vine până la 15 mai, tot proiectul gândit de mine pentru UTA sare în aer. Este clar că echipa arădeană are mari şanse să promoveze în Liga I, aşa că orice zi pierdută după 15 mai i-ar compromite şansele să pornească la drum cu o strategie sănătoasă, care în doi-trei ani să o ducă în cupele europene", a declarat Turcu pentru site-ul www.sportarad.ro.

Vasile Turcu a adăugat că şi-ar dori să promoveze la Arad modelul Unirea Urziceni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici