Turcu: Puteam să fiu şi eu în locul lui Becali

Vicepreşedintele FC Dinamo, Vasile Turcu, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că putea fi în locul finanţatorului grupării steliste Gigi Becali, dacă era acasă în momentul când i s-a furat maşina, precizând că poate ar fi procedat mai rău decât el, ajutat de gărzile de corp.

20 afișări
Imaginea articolului Turcu: Puteam să fiu şi eu în locul lui Becali

Turcu: Puteam să fiu şi eu în locul lui Becali

"Puteam fi şi eu în locul lui Gigi Becali. Şi mie mi s-a furat maşina, au venit la mine la uşă, dar nu eram acasă. Nu ştiu dacă procedam la fel, poate mai rău. Dacă eram acasă îi invitam şi eu împreună cu bodyguarzii la o cafea în casă şi rezolvam problema. Eu cred că suntem expuşi foarte rău în faţa tâlharilor. Dacă un păgubit e arestat şi tâlharii sunt în libertate, atunci suntem într-o situaţie critică, depăşeşte Constituţia. Dacă infractorii sunt în libertate, e vai de capul nostru, nu vom mai putea să ieşim pe stradă. O să ne fie frică să mai ieşim din casă. Dacă prinzi un tâlhar şi îl bagi în maşină să-l duci la Poliţie e privare de libertate şi tu eşti arestat, iar el va fi liber", a declarat Turcu.

Întreabat dacă este vorba de o implicare politică în cazul arestării lui Becali, Turcu nu a dorit să comenteze: "Nu vreau să comentez. Şi eu vorbesc prea mult, poate şi pe mine mă aşteaptă vreo capcană. Nu ştiu dacă noi, oamenii din fotbal, suntem urmăriţi. Ce am făcut, am furat fotbalul? Dacă nu eram noi fraierii ăştia să investim în fotbal, nu se găseau alţii să bată pe la porţi. Îi transmit să fie tare, să fie bărbat. Problema este procedura care s-a ales. Că nu era Gigi un pericol public".

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a fost arestat, vineri dimineaţă, pentru 29 de zile, de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 din Capitală, care au admis cererea procurorilor în acest sens, după un proces care a început la ora 1.00 dimineaţa şi a durat mai bine de cinci ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici