Turcu: Vor fi cele mai mari prime din istoria clubului

Vasile Turcu, a declarat luni, că dinamoviştii vor juca la Roma pentru cele mai mari prime din istoria clubului, miza fiind calificarea în grupele Ligii Campionilor.

1 afișare
Imaginea articolului Turcu: Vor fi cele mai mari prime din istoria clubului

Turcu: Vor fi cele mai mari prime din istoria clubului

"Pentru aceste meciuri vor fi prime mari aşa cum nu au mai fost vreodată la clubul ăsta. Dar nu discutăm de sume, nu ne batem cu pumnul în piept ca alţii. Dacă jucătorii ne fac fericiţi îi vom face şi noi pe ei.. E vorba de o primă care nu a mai existat în România şi în Ştefan cel Mare", a spus Turcu.

Oficialul dinamovist consideră că un rezultat de egalitate ar fi foarte bun pentru echipa antrenată de Mircea Rednic: "Avem un meci foarte greu dar cred în jucători şi sper să ne întoarcem cu un rezultat foarte bun. Ne aşteptăm să înscriem la Roma, dar dacă venim cu un rezultat de 1-1 eu cred că va fi foarte bine. Poate chiar şi cu o victorie. Putem obţine un rezultat bun pentru că avem cel mai bun atac din România. Avem un lot foarte valoros şi ăsta este atuul nostru. Jucăm cu echipa de pe locul 4 din Italia dar vom demonstra că şi noi avem valoare. O calificare în dauna lui Lazio va fi o mare realizare pentru noi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici