Turneul Campioanelor: Simona Halep va juca, marţi, în jurul orei 13.30, cu Maria Şarapova

Simona Halep, locul 2 WTA, va juca în al doilea meci din Grupa Roşie de la Turneul Campioanelor cu rusoaica Maria Şarapova, marţi, în jurul orei 13.30, au anunţat organizatorii competiţiei de la Singapore.

1760 afișări
Imaginea articolului Turneul Campioanelor: Simona Halep va juca, marţi, în jurul orei 13.30, cu Maria Şarapova

Simona Halep va juca, marţi, în jurul orei 13.30, cu Maria Şarapova, la Turneul Campioanelor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În primele meciuri de la Turneul Campioanelor, duminică, Halep a trecut de Flavia Pennetta, scor 6-0, 6-3, iar Maria Şarapova, locul 3 WTA, a învins-o, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-4, pe sportiva poloneză Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA.

Halep şi Şarapova (4.322 de puncte în 2015, locul 4) s-au întâlnit de cinci ori până în prezent, de fiecare dată impunându-se sportiva rusă. Prima partidă dintre cele două sportive a avut loc în turul doi al turneului de la Indian Wells din 2012, Şarapova câştigând cu scorul de 6-3, 6-4. În acelaşi an, dar în primul tur de la Beijing, Şarapova s-a impus cu scorul de 7-5, 7-5.

În mai 2014, Maria Şarapova a câştigat în faţa româncei finala turneului de la Madrid, cu 1-6, 6-2, 6-3, apoi în iunie 2014 s-a impus în finală la Roland Garros, scor 6-4, 6-7 (5), 6-4. Ultima lor partidă s-a desfăşurat în august 2014, în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati, când victoria i-a revenit din nou sportivei din Rusia, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-4.

În 2015, Şarapova, 28 de ani, a câştigat turneul de categorie Premier 5 de la Roma şi pe cel WTA de la Brisbane. Ea a disputat finala la Australian Open şi a ajuns în semifinale la Wimbledon şi la Madrid. De la Grand Slam-ul londonez, Şarapova a mai jucat doar o partidă, pierdută în turul al doilea la Wuhan. Accidentările au împiedicat-o pe rusoaică să evolueze în ultima parte a acestui an, ea ratând inclusiv US Open.

Tot marţi, în Grupa Roşie, în jurul orei 09.00, va avea loc meciul dintre Agnieszka Radwanska şi Flavia Pennetta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici