Turneul Campionilor: Perechea Bhupathi/Bopanna s-a calificat în semifinale

Perechea indiană Mahesh Bhupathi/Rohan Bopanna, cap de serie numărul 5, s-a calificat, vineri, în semifinale la Turneului Campionilor de la Londra, după ce au învins, în ultima etapă a grupei B, cuplul Max Mirnâi/Daniel Nestor (Belarus/Canada), cap de serie numărul 2, informează site-ul competiţiei.

121 afișări
Imaginea articolului Turneul Campionilor: Perechea Bhupathi/Bopanna s-a calificat în semifinale

Turneul Campionilor: Perechea Bhupathi/Bopanna s-a calificat în semifinale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bhupathi şi Bopanna s-au impus cu scorul de 7-6 (7/5), 6-7 (5/7), 10-5, după o oră şi 54 de minute.

Indienii se alătură astfel în semifinale perechii formate din britanicul Jonathan Marray şi danezul Frederik Nielsen, cap de serie numărul 8, care vor juca în această seară, în ultimul meci din grupa B, împotriva cuplului Horia Tecău/Robert Lindstedt, cap de serie numărul 4, românul şi suedezul ratând deja calificarea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici