Turneul de la Miami. Monica Niculescu s-a retras în primul tur al calificărilor, din motive medicale

  • Jucătoarea de tenis Monica Niculescu a fost eliminată în primul tur al turneului de tenis WTA 1000 de la Miami
  • Românca a abandonat în setul doi meciul cu rusoaica Liudmila Samsonova (126 WTA), din motive medicale.
  • În momentul în care a decis să abandoneze, Monica Niculescu conducea cu 1-0 la seturi.
217 afișări
Imaginea articolului Turneul de la Miami. Monica Niculescu s-a retras în primul tur al calificărilor, din motive medicale

Monica Niculescu (152 WTA) a fost prima jucătoare de tenis din România intrată în cursa de calificare pe tabloul principal la Mastersul de tenis feminin de la Miami, dotat cu premii totale de 3,2 milioane USD. Din păcate, românca a abandonat din motive medicale, în primul tur al calificărilor, în faţa rusoaicei Liudmila Samsonova (126 WTA).

Niculescu a câştigat primul set în mod categoric cu 6-2, în 40 de minute de joc, după ce a luat rusoaicei 3 break-uri.

În setul 2, Samsonova a câştigat primele 3 game-uri, la 0-3 Niculescu solicitând intervenţia medicului. Din păcate, nu a mai reuşit să ducă partida la bun sfârşit abandonând după jucarea game-ului 4 din al doilea set.

Cealaltă reprezentantă a României aflată în faza calificării pe tabloul principal este Mihaela Buzărnescu (137 WTA), care o întâlneşte luni seara pe canadianca Leylah Fernandez (72 WTA).

De asemenea, pe tabloul principal al turneului participă direct Irina Begu (74 WTA), care o va întâlni în primul tur pe Anna Kalinskaia (115 WTA, Rusia), Sorana Cîrstea (66 WTA), care se confruntă cu Katrina Scott (443 WTA, SUA) şi Simona Halep (3 WTA), care va evolua direct în turul doi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici