Turul Ciclist al României: Petrov a suferit o fractură de claviculă

Rutierul bulgar al echipei Hemus 1896 Troyan, Daniel Petrov, a abandonat, miercuri, în etapa a patra a Turului României, după ce la kilometrul 72, între Botoşani şi Suceava, a suferit o fractură de claviculă, ca urmare a unei căzături în care a fost implicat şi un alt concurent, Panuşi Besemir.

41 afișări
Imaginea articolului Turul Ciclist al României: Petrov a suferit o fractură de claviculă

Turul Ciclist al României: Petrov a suferit o fractură de claviculă (Imagine:Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Petrov nu a mai putut continua cursa, el fiind transportat la spital, în timp ce albanezul Besemir (Delma Medgidia) a terminat etapa, transmite trimisul MEDIAFAX.

Tot miercuri, a abandonat şi Dievgen Nikolenko din Ucraina (Delma Medgidia).

Vezi aici un infografic cu Turul ciclist României

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici