U. Craiova a depus memoriu pentru anularea cartonaşului roşu primit de Baird

Preşedintele Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a anunţat, duminică seara, la Radio Oltenia, că gruparea sa a depus apel la FRF pentru anularea cartonaşului roşu primit de jucătorul Michael Baird în partida de la Piteşti, din etapa a X-a din Liga I.

12 afișări
Imaginea articolului U. Craiova a depus memoriu pentru anularea cartonaşului roşu primit de Baird

U. Craiova a depus memoriu pentru anularea cartonaşului roşu primit de Baird (Imagine: Mediafax Foto)

"Am făcut memoriu la federaţie, dar acum se va vedea clar, sunt sigur că nu o să primim nimic. O să vedeti, ăsta va fi primul caz în care o să vedeţi că se judecă acolo după alte criterii. Să mă suspende zece ani, să-mi dea 20 de miliarde amendă, dar vă spun că o să câştig, pentru că eu nu am adus jigniri, nu am folosit cuvinte injurioase, îmi exprim supărările şi dezamăgirile. Ce e vina mea că eu spun trei cuvinte mai dure şi în ziar îmi apar zece, sau alte cuvinte, schimbate. Eu sunt convins că nu o să fim iertaţi, va fi măsură diferită decât în alte cazuri. Dar de acum înainte nu mai stau eu sa îşi bată joc de mine. O să ne judecăm până câştigăm odată şi după aceea celelalte decizii vor fi în lanţ", a menţionat conducătorul clubului.

Jucătorii Baird, Bălaşa şi Bornescu au fost eliminaţi de pe teren în minutul 81 al partidei FC Argeş - Universitatea Craiova, după o altercaţie în care au fost implicaţi jucătorii celor două echipe, cauzată de o intrare mai dură a mijlocaşului argeşean Claudiu Voiculeţ asupra portarului Universităţii Craiova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici