U. Craiova îi recuză pe centralii Crăciunescu şi Lajos

Gruparea Universitatea Craiova va depune, luni, la Comisia Centrală a Arbitrilor, memorii prin care vor solicita ca niciun meci al formaţiei oltene să nu mai fie arbitrat de vreunul dintre centralii Teodor Crăciunescu şi Tiberiu Lajos.

3 afișări
Imaginea articolului U. Craiova îi recuză pe centralii Crăciunescu şi Lajos

U. Craiova îi recuză pe centralii Crăciunescu şi Lajos

Crăciunescu a condus la centru meciul Universitatea Craiova - Poli Ştiinţa Timişoara, scor 2-1, din etapa a XIII-a a Ligii I, iar Lajos pe cel cu Dinamo, scor 1-1, disputat sâmbătă, în runda a XIV-a.

Oficialii Universităţii îi reproşează lui Teodor Căciunescu că nu a acordat un penalti pentru craioveni şi că i-ar fi favorizat pe timişoreni la partida disputată miercuri. Lui Lajos i se impută că nu a acordat lovitură de la 11 metri pentru Universitatea în minutul 30, la un henţ în careu comis de Dănciulescu, şi faptul că la faza premergătoare golului dinamovist a acordat aut pentru campioană deşi de aruncarea de la margine ar fi trebuit să beneficieze formaţia craioveană.

Luni Universitatea Craiova va trimite la CCA casete cu fazele inriminate.

În afara celor doi centrali, Universitatea îi va recuza şi pe asistenţii Miklos Nagy, de la meciul cu Dinamo, şi pe Adrian Vidan, de la cel cu Poli Ştiinţa. Lui Miklos Nagy i se reproşează că nu a semnalizat două henţuri în careu comise de dinamovişti şi faptul că nu l-a atenţionat pe central atunci când dinamovistul Bratu l-a lovit cu cotul în figură pe Josh Mitchell.

Universitatea Craiova a condus din minutul 36 până în minutul 80 al meciului cu Dinamo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici