Ucraineanca Iulia Manaharova a semnat pentru un an şi jumătate cu Oltchim

Handbalista din Ucraina Iulia Manaharova, în vârstă de 22 de ani, a semnat un contract valabil pentru un an şi jumătate cu formaţia Oltchim Rămnicu Vâlcea, urmând să evolueze în acest sezon numai în meciurile din Liga Campionilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

17 afișări

Preşedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu, a declarat că jucătoarea din Ucraina, care evoluează pe postul de extremă dreapta, va face concurenţă cu Ada Nechita. "A senmnat pe un an şi jumătate, cu drept de prelungire. Dacă reuşeam transferul până vineri o puteam folosi şi în Liga Naţională de handbal feminin, dar aşa vom conta pe ea numai în Liga Campionilor. Până la urmă, în campionatul intern ne descurcăm cu ce avem, nu e bai. Aveam nevoie de o jucătoare pe acea parte a terenului unde stăteam numai în Ada Nechita. Ada este o jucătoare de valoare, dar e normal să aibă concurenţă. Transferul Iuliei Manaharova nu ne-a costat nimic, am reuşit să o aducem în baza relaţiilor bune pe care le avem cu secretarul federaţiei din Ucraina. Este handbalistă de echipa naţională, eu cred că va confirma la Vâlcea", a spus Gavrilescu.

Oficialul campioanei României a precizat că negocierile cu cele trei jucătoare care nu şi-au prelungit contractele cu Oltchim,Yeliz Ozel, Paula Ungureanu şi Anastasia Pidpalova, vor fi reluate la sfârşitul lunii februarie. "Noi am intrat în febra meciurilor din Liga Campionilor, grupele principale. Am amânat discuţiile cu cele trei pentru finalul lunii februarie, atunci când ne mai liniştim. Atunci vom afla dacă rămân sau nu la Oltchim Râmnicu Vâlcea", a adăugat Gavrilescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici