UEFA a amânat două meciuri din optimile de finala ale Ligii Campionilor

  • UEFA a confirmat că meciurile Manchester City-Real Madrid şi Juventus-Olympique Lyon, din returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, au fost amânate.
  • Decizia vine după ce jucătorii de la Real Madrid şi Juventus au intrat în carantină.
  • Real Madrid a intrat în carantină, după ce un baschetbalist al clubului a fost diagnosticat cu coronavirus.
395 afișări
Imaginea articolului UEFA a amânat două meciuri din optimile de finala ale Ligii Campionilor

UEFA a amânat două meciuri din optimile de finala ale Ligii Campionilor

Real Madrid a intrat în carantină, după ce un baschetbalist al clubului a fost diagnosticat cu coronavirus. La scurt timp, Liga Profesionistă de Fotbal din Spania a anunţat că întreg campionatul va fi suspendat pentru cel puţin două etape.

De asemenea, în carantină a intrat şi Juventus, după ce fundaşul Daniele Rugani a fost testat pozitiv cu coronavirus.

În partidele tur, Manchester City a învins-o pe Real Madrid, scor 2-1, iar Juventus a pierdut pe terenul lui Lyon, scor 0-1. Noile date de disputare ale meciurilor retur nu sunt cunoscute încă.

UEFA va organiza o şedinţă, marţi, în care se va stabili ce se întâmplă cu toate competiţiile organizate de forul european.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici