UEFA a anunţat că meciurile din LC şi LE de săptămâna viitoare vor avea loc după programul stabilit

UEFA a anunţat, miercuri, că meciurile din Liga Campionilor şi Liga Europa de săptămâna viitoare vor avea loc după programul stabilit, conform unui comunicat al forului fotbalistic european.

89 afișări
Imaginea articolului UEFA a anunţat că meciurile din LC şi LE de săptămâna viitoare vor avea loc după programul stabilit

UEFA a anunţat că meciurile din LC şi LE de săptămâna viitoare vor avea loc după programul stabilit (Imagine AFP / Mediafax Foto)

"UEFA are reguli foarte stricte în ceea ce priveşte siguranţa şi securitatea în timpul meciurilor şi colaborează strâns cu cluburile gazdă şi cu autorităţile locale pentru a fi sigură că toate măsurile sunt luate", se arată într-un comunicat al forului european.

Săptămâna viitoare sunt programate, marţi, miercuri şi joi, partidele din etapa a cincea a Ligii Campionilor şi Ligii Europa.

Franţa s-a confruntat, vineri seară, cu cele mai grave atentate din istorie. Potrivit celui mai recent bilanţ, cel putin 132 persoane au fost ucise, iar alte sute sunt rănite în urma atacurilor teroriste comise la Paris, revendicate de reţeaua teroristă Stat Islamic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici