UEFA a deschis proceduri disciplinare împotriva cluburilor Lazio şi Tottenham

Uniunea Europeană de Fotbal a deschis, luni, proceduri disciplinare împotriva cluburilor Lazio şi Tottenham Hotspur, după partida directă din grupele Ligii Europa, disputată la 22 noiembrie 2012, la Roma, informează site-ul oficial al UEFA.

110 afișări
Imaginea articolului UEFA a deschis proceduri disciplinare împotriva cluburilor Lazio şi Tottenham

UEFA a deschis proceduri disciplinare împotriva cluburilor Lazio şi Tottenham (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Gruparea italiană Lazio Roma este anchetată pentru presupuse scandări rasiste ale fanilor şi pentru că suporterii au folosit petarde şi fumigene.

Clubul englez Tottenham Hotspur este anchetat pentru incidentele create de fani la întâlnirea de la Roma.

Partida Lazio Roma - Tottenham Hotspur, scor 0-0, s-a disputat în Grupa J a Ligii Europa. Ambele formaţii au obţinut calificarea în 16-imile de finală ale competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici