UEFA anchetează circa 40 de meciuri suspectate de pariuri trucate

UEFA anchetează un număr de aproximativ 40 de meciuri în cadrul luptei împotriva pariurilor trucate, a anunţat, vineri, la Londra, responsabilul serviciului disciplinar din cadrul Uniunii Europene de Fotbal.

19 afișări
Imaginea articolului UEFA anchetează circa 40 de meciuri suspectate de pariuri trucate

UEFA anchetează circa 40 de meciuri suspectate de pariuri trucate

"Anchetele vizează în special cluburi din Europa de Est", a precizat Peter Limacher, în timpul conferinţei World Sports Law Report de la Londra.

În urmă cu un an, 25 de meciuri au fost anchetate.

În aprilie, clubul macedonean FK Pobeda a fost exclus opt ani din competiţiile europene, pentru un eşec în turul preliminar al Ligii Campionilor în 2004, contra FC Pyunik.

Preşedintele şi un jucător au fost suspendaţi pe viaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici