UEFA i-a învăţat pe fani cum să pronunţe numele lui Nicolae Stanciu

Cu o zi înaintea startului grupelor Ligii Campionilor, UEFA a realizat un ghid în care le prezintă fanilor din întreaga lume cum se pronunţă numele jucătorilor prezenţi în competiţie. Printre aceştia este şi Nicolae Stanciu, de la Slavia Praga.

278 afișări
Imaginea articolului UEFA i-a învăţat pe fani cum să pronunţe numele lui Nicolae Stanciu

UEFA i-a învăţat pe fani cum să pronunţe numele lui Nicolae Stanciu

În dreptul lui Stanciu, UEFA a explicat că pronunţia pentru vorbitorii de limba engleză este “Stan-choo”. Românul va debuta în grupele Ligii Campionilor marţi, de la ora 19:55, pe terenul lui Inter Milano. Din grupa F mai fac parte Borussia Dortmund şi FC Barcelona.

În ghidul realizat de UEFA, a fost explicată pronunţia numelor a unor jucători de la toate cele 32 de echipe prezente în grupe. Printre numele mai dificile de pronunţat se numără cele ale lui Berat Xhimshiti, de la Atalanta, (Jimsh-ittee), Lukasz Piszczek, de la Borussia Dortmund, (Woo-cah Peesh-check) sau Wojciech Szczesny, de la Juventus Torino, (Voy-check Sh-chens-nay).

Grupele Ligii Campionilor debutează marţi, când vor avea loc opt partide. Celelalte opt se vor disputa miercuri. Deţinătoarea trofeului este Liverpool, care a trecut în finala din sezonul trecut de Tottenham, scor 2-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici