UEFA: Nu ar fi anormal dacă Olanda va alinia rezervele la meciul cu România

UEFA a anunţat, sâmbătă, că nu ar fi "contrar regulamentului" ca Olanda, deja calificată, să trimită în teren mai multe rezerve, marţi, la meciul cu România, echipă aflată în luptă directă cu Franţa şi Italia pentru un loc în sferturile de finală ale Euro-2008.

10 afișări
Imaginea articolului UEFA: Nu ar fi anormal dacă Olanda va alinia rezervele la meciul cu România

UEFA: Nu ar fi anormal dacă Olanda va alinia rezervele la meciul cu România (Imagine: Mediafax/AFP)

"Nu ar fi contrar regulamentului. Majoritatea echipelor speră să aibă un alt treilea meci din grupe fără miză. Acest lucru le permite să odihnească unii jucători, să fie trimişi în teren alţii, să ruleze lotul", a declarat William Gaillard, purtător de cuvânt al UEFA.

"Dacă îmi amintesc bine, la Euro-2004, Cehia, în condiţii similare, a aliniat o echipă de rezerve în faţa Germaniei şi a câştigat (2-1)", a afirmat Gaillard.

O victorie în faţa Olandei, marţi, la Berna, ar permite României să ajungă în sferturile de finală, în dauna Franţei şi Italiei, care se vor întâlni la Zurich.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici