UEFA şi autorităţile din Marea Britanie s-au înteles. 60.000 de spectatori la semifinalele şi finala Euro 2020

  • Fazele finale ale campionatului european de fotbal se vor juca pe Arena Wembley în faţa a 60.000 de spectatori la fiecare meci.
  • Guvernul britanic spune că va fi „cea mai mare mulţime adunată pentru un eveniment sportiv din ultimele 15 luni în Marea Britanie”.
306 afișări
Imaginea articolului UEFA şi autorităţile din Marea Britanie s-au înteles. 60.000 de spectatori la semifinalele şi finala Euro 2020
Fazele finale ale campionatului european de fotbal se vor juca pe Arena Wembley în faţa a 60.000 de spectatori la fiecare meci, a anunţat marţi guvernul britanic. 
 
În ciuda creşterii numărului de cazuri Covid-19 în Anglia, din cauza  apariţiei variantei Delta, autorităţile sanitare au luat decizia de a ridica la 75 la sută gradul de ocupare al stadionului.
 
Guvernul britanic spune că va fi „cea mai mare mulţime adunată pentru un eveniment sportiv din ultimele 15 luni în Marea Britanie”.
 
UEFA a amenţat cu mutarea la Budapesta a meciurilor din fazele finale ale Euro 2020, pe „Ferenc Puskas Arena,” cu 67.000 de locuri, dacă autorităţile din Regatul Unit vor impune carantina celor 2.500 de invitaţi ai forului european.
 
Oraşul Copenhaga a aprobat creşterea numărului spectatorilor de la 16.000 la 25.000 pe stadionul „Parken”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici