UEFA va analiza incidentele de la meciul Chelsea-FC Barcelona săptămâna viitoare

Comisia de Disciplină a UEFA, din care face parte şi directorul FRF, Ionuţ Lupescu, va analiza săptămâna viitoare incidentele ce au avut loc, miercuri, la finalul meciului Chelsea-FC Barcelona, din manşa retur a semifinalelor Ligii Campionilor, când arbitrul Tom Henning Ovrebo a fost agresat verbal.

53 afișări
Imaginea articolului UEFA va analiza incidentele de la meciul Chelsea-FC Barcelona săptămâna viitoare

UEFA va analiza incidentele de la meciul Chelsea-FC Barcelona săptămâna viitoare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Comisia de Disciplină va analiza rapoartele întocmite de arbitru şi de delegatul UEFA pentru a determina dacă vor fi deschise una sau mai multe anchete. Comisia adună, în prezent, informaţii şi dovezi", se arată într-un comunicat al UEFA publicat, vineri, pe site-ul oficial.

Cei nouă membri ai Comisiei de Disciplină a UEFA, care vor analiza cazul, vor primi cele două rapoarte oficiale de după meci şi un DVD cu înregistrarea partidei. Cei nouă se vor întâlni pentru a discuta cazul, urmând să decidă ce acţiuni trebuie luate.

La finalul meciului de miercuri seară, atacantul ivorian al echipei Chelsea, Didier Drogba, a avut o reacţie extrem de nervoasă, manifestându-şi mânia împotriva arbitrului norvegian Tommy Ovrebo. După ce fusese înlocuit, Drogba a intrat din nou pe teren şi s-a îndreptat spre arbitru, ţipând în direcţia aceastuia. Reţinut de coechipieri şi de reprezentanţi ai UEFA, jucătorul a fost avertizat de arbitrul norvegian. Nervos, jucătorul ivorian s-a îndreptat spre camerele de luat vederi şi a înjurat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici