UEFA va analiza pe 29 iulie apelul lui Mourinho

Apelul formulat de gruparea Real Madrid privind suspendarea impusă de UEFA antrenorului Jose Mourinho, pentru declaraţii necorespunzătoare, va fi examinat pe 29 iulie.

89 afișări
Imaginea articolului UEFA va analiza pe 29 iulie apelul lui Mourinho

UEFA va analiza pe 29 iulie apelul lui Mourinho (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

UEFA a anunţat, săptămâna trecută, că Real Madrid a făcut apel la sancţiunea impusă de forul european, pe 6 mai, tehnicianului Jose Mourinho, care a fost suspendat cinci meciuri în cupele europene, dintre care la unul sancţiunea va fi aplicată doar în caz de recidivă în următorii trei ani.

Mourinho a primit această sancţiune după ce a fost trimis în tribună la meciul cu FC Barcelona, din semifinalele Ligii Campionilor, iar la finalul partidei a făcut "o declaraţie necorespunzătoare". Tehnicianul portughez a declarat, după meciul disputat pe 27 aprilie, într-o conferinţă de presă, că speră ca Josep Guardiola, antrenorul Barcelonei, să câştige într-o zi Liga Campionilor "curată", "fără scandal". El a fost amendat cu suma de 50.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici