Uhrin: Fiecare victorie îţi aduce mai multă încredere

Antrenorul formaţiei FC Timişoara, Dusan Uhrin, spune că echipa sa trebuie să câştige la Iaşi, pentru ca jucătorii să aibă mai multă încredere în partida din Cupa UEFA, cu Partizan Belgrad.

10 afișări
Imaginea articolului Uhrin: Fiecare victorie îţi aduce mai multă încredere

Uhrin: Fiecare victorie îţi aduce mai multă încredere (Imagine: Mediafax Foto)

"Ştim că Politehnica Iaşi joacă mai bine acasă decât în deplasare, însă noi dorim să câştigăm şi să continuăm seria de victorii de până acum. Iaşiul a avut multe ocazii împotriva lui Dinamo, chiar dacă a pierdut cu 0-2. Trebuie să avem grijă la contraatacurile lor şi să jucăm activ, pentru a confirma statutul nostru de favoriţi", a declarat Dusan Uhrin.

Thnicianul echipei timişorene crede că "fiecare victore îţi aduce mai multa încredere. Nu mi-e teamă că aceste victorii ar putea avea un efect negativ asupra jucătorilor. Eu cred că ei nici nu ştiu care din ei va juca, sunt puţin nervoşi înainte de fiecare meci pentru asta , nu au de unde să aibă atât de multă încerdere încât să aibă un efect negativ".

Partida Politehnica Iaşi - FC Timişoara se va juca vineri, de la ora 19.00, în etapa a IX-a a Ligii I. Bănăţenii se vor deplasa la Iaşi cu avionul, iar plecarea este programată joi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici