Uhrin: Sunt foarte fericit că am reuşit să calific Poli în UEFA

Tehnicianul Dusan Uhrin a declarat, sâmbătă, după victoria, cu scorul de 1-0, obţinută de Poli Ştiinţa Timişoara în meciul cu Gloria Buzău, că este foarte bucuros că a reuşit să califice formaţia timişoreană în Cupa UEFA.

9 afișări
Imaginea articolului Uhrin: Sunt foarte fericit că am reuşit să calific Poli în UEFA

Uhrin: Sunt foarte fericit că am reuşit să calific Poli în UEFA (Imagine: Mediafax Foto)

"Am jucat astfel încât să câştigăm şi am reuşit. Mai aveam nevoie de un punct şi nu ne puteam permite să pierdem acest meci. Sunt foarte fericit că am reuşit să calific Poli în UEFA", a spus Uhrin.

Dusan Uhrin a precizat că îşi doreşte ca Poli Ştiinţa Timişoara să termine campionatul pe locul patru. "Vrem să terminăm cât mai sus posibil", a menţionat el.

Fotbaliştii echipei Poli Ştiinţa au afirmat, de asemenea, că vor o clasare mai bună la finalul campionatului. "Au mai rămas două partide. Pe final vom încerca să câştigăm şase puncte pentru a vedea dacă obţinem un loc mai bun", a declarat Martinez.

Gigel Bucur, autorul unicului gol al partidei dintre Poli şi Gloria Buzău, s-a declarat bucuros de această reuşită a sa. "A fost un meci greu, pe care ni l-am făcut noi greu că ne-am gândit mai mult la sărbătorile de Paşte, dar important e că am reuşit să câştigăm şi matematic ne-am îndeplinit obiectivul de a participa în Cupa UEFA. Următorul nostru obiectiv este o clasare pe 4-5, cât se poate. Avem două meciuri şi trebuie să dăm tot. Mă bucur că am reuşit să marchez", a precizat Bucur, care a spus că îşi doreşte să fie selecţionat în reprezentativa României pentru Campionatul European.

Ionel Ganea a afirmat că speră ca Poli Ştiinţa să acumuleze puncte şi în ultimele etape. "Probabil că existau mici speculaţii pe seama acestui meci dar e bine că am câştigat. Chiar dacă Unirea Urziceni a câştigat cu 2-1, mai avem două puncte şi sper să acumulăm puncte să terminăm mai sus de şase", a adăugat fotbalistul.

Dan Alexa a declarat că în opinia sa Gloria Buzău şi-a jucat, sâmbătă, una din ultimele şanse de salvare de la retrogradare. "A fost un meci greu. Am avut emoţii parcă azi aş fi debutat în fotbal. Venisem după o perioadă lungă de inactivitate. Abia joi am revenit în România şi nu mă aşteptam să joc. Mă bucur că sunt sănătos după acest meci şi că am răspuns bine la efort", a spus Alexa. "Să nu ne facem planuri de UEFA, e bine că suntem în cărţi şi putem prinde locul 4", a menţionat jucătorul echipei timişorene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici