Uli Hoeness: Bayern joacă fotbal, AC Milan face filme ca la Hollywood

Managerul general al grupării Bayern Munchen, Uli Hoeness, a ironizat achiziţionarea de către AC Milan a englezului David Beckham pentru doar câteva săptămâni, declarând că, în stagiile de pregătire efectuate la Dubai în aceste zile, bavarezii joacă fotbal, iar italienii fac filme, informează AFP.

12 afișări
Imaginea articolului Uli Hoeness: Bayern joacă fotbal, AC Milan face filme ca la Hollywood

Uli Hoeness: Bayern joacă fotbal, AC Milan face filme ca la Hollywood

"Diferenţa dintre Bayern şi Milan este că noi jucăm fotbal, în tinp ce ei fac filme ca la Hollywood. Eu sunt managerul general al unui club de fotbal şi treaba mea nu este să mă ocup ca Madame Beckham să stea confortabil într-un mare apartament la hotel. Mă întreb de ce Milan a acceptat toate aceste mofturi", a declarat Hoeness agenţiei germane SID.

Hoeness, adesea ironic şi adept al vorbelor directe şi sincere, a comparat meciul amical AC Milan - Hamburger SV, scor 1-1 (5-4 după lovituri de departajare), disputat marţi, la Doha, drept un film regizat. "Mai lipsea regizorul Steven Spielberg", a spus Hoeness, referindu-se la debutul lui Beckham în tricoul milanez.

Altfel, Hoeness a confirmat faptul că va părăsi, la finalul anului 2009, funcţia de manager general, pentru a deveni preşedintele Consiliului de supraveghere al celui mai titrat club german, în locul lui Franz Beckenbauer. Hoeness a refuzat să anunţe numele succesorului său, în timp ce presa germană presupune că viitorul manager general va fi Oliver Bierhoff (actualmente ocupând funcţia respectivă la echipa naţională) sau Oliver Kahn, fostul portar al echipei bavareze.

"Vom anunţa din timp cine va ocupa această funcţie", a mai spus Hoeness.

Citeşte şi

Beckham a debutat la AC Milan în amicalul cu SV Hamburg

Ancelotti spune că Beckham este pregătit să joace cu AS Roma

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici